Начало
 
 
Атлас Тренинг
 
 
Проект ОПИК 2
 
 
Проект ОПИК
 
 
Проект ОПРЧР
 
 
Самолетни билети онлайн
 
 
Конгресен туризъм
 
 
Почивки
 
Туристическа Агенция Атлас Травелс - Начин на работа
Туристическа Агенция Атлас Травелс - Начин на работа
Продажбата на самолетни билети, хотелски резервации, коли под наем и други съпътстващи дейности е организирана в отдел Самолетни билети и Корпоративни клиенти. Всеки корпоративен клиент има персонален отговорник – това е служител от отдела, който познава в детайли структурата на съответната фирма или организация, спецификата на изискванията, финансовите и бюджетните особености и т.н. По отделните проекти се определя официално Ръководител на проекта, който избира екип от квалифициран технически персонал /ключови експерти, експерти/ и координира дейностите по проекта, както и координацията между Клиента и Атлас Травелс ЕООД. По този начин се създава възможност за най-правилна и навременна реакция, както и за избор на най-добрите решения за конкретния клиент и проект.
Атлас Травелс ЕООД съдейства за уреждане на преференциални условия с големи авиокомпании за основните дестинации, по които се пътува. Издават се корпоративни фирмени карти за събиране на мили по пролетяните отсечки.

Специално внимание се отделя на резервациите за групови пътувания – самолетни и хотелски, с цел постигане на най-добри цени и условия за превоз на пътници багаж и за хотелско настаняване.

Атлас Травелс ЕООД поддържа участието на своите клиенти във всички бонусни програми и следи натрупването на бонусни точки с цел реализирането им под формата на безплатни самолетни билети, безплатно хотелско настаняване, безплатен наем на автомобили, др. При интерес от Ваша страна ще Ви изпратим подробна информация за програмите и схемата на работа с тях. Компанията има ангажимент за отразяване на закупените билети в системите на авиокомпаниите с цел натрупване на пролетяни мили (точки) и отчет за същите.

Туристическите пътувания и организираните мероприятия са предмет на дейност на Отдел по Туризъм и Фирмени мероприятия. Атлас Травелс ЕООД има сключени договори и преференциални цени с всички големи и много по-малки, но отговарящи на изискванията на клиентите хотели на българския пазар, както и с основни световни доставчици – хотели, хотелски вериги, рент-а-кар компании, конферентни и панаирни площи, наем на озвучителна техника, мултимедия, организиране на официални вечери, кетеринг, кафе паузи, заснемане и отразяване на събития. Благодарение на дългогодишния ни опит и големия професионализъм на колегите от отдела имаме възможност да предложим най-добрите варианти по отношение на цена-качество за хотелско настаняване, транспорт, допълнителни услуги във връзка със специфичните изисквания на клиента. Ръководителят на Отдел Фирмени мероприятия организира и контролира провежданите и организирани от Дружеството събития, кампании и обществени мероприятия. На Клиента винаги се предлагат минимум три опции (три варианта) на маршрут, хотелско настаняване, както и препоръки/ коментари по всяко едно предложение.

Отделът предлага пакетни цени на пътувания на всички български и чуждестранни туроператори с фокус върху продуктите на водещи световни туроператори – TUI, Neckermann, DERTOUR, Thomas Cook, GTI Reisen, ITS, Meiersweltreisen, Hotelbeds, др.
По отношение на хотелското настаняване и придружаващите наземни услуги (трансфери, допълнителни екскурзии и мероприятия) Атлас Травелс работи както с фирми-партньори в съответната дестинация, така и с големи резервационни системи като: Go Global, Hotelbeds, tsh-hotels, AIC Group, otel.com и т.н. По този начин се осигурява достъп до повече от 160 000 хотела в цял свят и информацията за наличност на свободни места, за цени, за постигане на адекватни спрямо заданието условия, винаги е надеждна и конкурентна.

Предоставянето на различни алтернативи за полети при индивидуални пътувания, съобразени с изискванията на заданието се случва в рамките на 1 час както в работни, така и в празнични дни.
Предоставянето на различни алтернативи за полети при групови пътувания / над 10 души/ се случва в рамките на работен ден.
Предоставянето на варианти за групов превоз /наемане на самолет, автобус/, както и цялостна оферта /хотелско настаняване, трансфери, допълнителни мероприятия и екскурзии/ при фирмени събития, се случва в рамките на 2 работни дни от постъпване на заданието. Атлас Травелс ЕООД поддържа добри партньорски взаимоотношения с всички български авиокомпании, както и с български и чуждестранни авиоброкери, като може да наема различни типове самолети с различен седалков капацитет според нуждите на Клиента.
При получаване на задание за регистрация в международни симпозиуми, конгреси, фирмата поема ангажимент в рамките на работния ден да потвърди регистрацията.
Всяка една туристическа оферта или резервация за самолетен билет (индивидуални или групови) съдържат информация за краен срок за потвърждаване, за анулация и т.н.
При групови пътувания в страната и чужбина и при желание от страна на Клиента, Атлас Травелс осигурява присъствие на свой служител, който има ангажимент да следи за протичането на събитието в съответствие с предварително заявените и потвърдени параметри; заедно с фирмата-партньор да координира всички съпровождащи пътуването допълнителни мероприятия, екскурзии, да съдейства при евентуални извънредни събития (загуба на багаж, болест, кражба и т.н.).

За всеки свой корпоративен клиент Атлас Травелс ЕООД изготвя база данни, което пести време при обслужването, oблекчава системата на оn-line check-in, издаването на медицински застраховки и други пътнически документи.

Компанията осигурява безплатна доставка на всички документи (вкл. и счетоводни), съпътстващи пътуването.

Атлас Травелс проявява гъвкавост при дискутиране на финансовите условия, срокове и параметри на работа.

Атлас Травелс EOOД предоставя преференциални условия и съдействие на служители на корпоративни клиенти за пътувания в страната и чужбина.

Този сайт е рекламен. Информация, съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗЗТ може да получите в нашите офиси.