Начало
 
 
Атлас Тренинг
 
 
Самолетни билети онлайн
 
 
Проект ОПРЧР
 
 
Конгресен туризъм
 
 
Екскурзии
 
 
Почивки
 
Екскурзии
Екскурзии
Лисабон - 3-ти март
 

Маршрут:  София – Лисабон – София

цена от
1029 лв.
6 дни / 5 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  
 

Принтирай
 
 

ПРОГРАМА


1 ДЕН - 28.02.2018
Отпътуване от летище София 06:35 ч. Пристигане във Франкфурт в 08:10 ч. Продължаване от Франкфурт в 09:10 ч. Пристигане в Лисабон в 11:10 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.

2 ДЕН - 01.03.2018
Закуска. Панорамна обиколка на Лисабон с екскурзовод на български: квартала „Белем“: манастира „Херонимос“ (отвън) и кулата „Белем“, включени в Списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, Паметника на откривателите; площад „Рестаурадореш”, площад „Росио”, известните улици в центъра на града: „Аугуста”, „Оуро” и „Прата”, асансьора „Санта Джуста“, квартала „Алфама”, Катедралата, замъка „Сао Жорже“ (отвън), квартала „Чиадо”, Площада на търговията и Триумфалната арка. Свободно време. Нощувка.

3 ДЕН - 02.03.2018
Закуска. По желание - целодневна екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил с доплащане 142 лв. + такса за вход в Националния дворец на Синтра и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български, разходка из центъра на Синтра (древната лятна резиденция на португалските монарси), посещение на Кабо да Рока (най-западната точка на континентална Европа, предлагаща прекрасна гледка към Атлантическия океан), кратки спирки в Кашкайш и Ещорил (едни от най-известните курорти в Португалия). Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да им предложим екскурзия до замъка „Пена“, Синтра, Колареш, Кабо да Рока, Гуинчо, Бока до Инферно, Кашкайш и Ещорил, организирана от местен туроператор с екскурзовод на португалски, английски, немски или испански с доплащане от 142 лв. Екскурзията се заявява предварително и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

4 ДЕН - 03.03.2018
Закуска. По желание - целодневна екскурзия до Фатима, Обидуш, Баталя, и Назаре с доплащане 142 лв + такса за вход в Баталя (около 8 евро) и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус и екскурзоводско обслужване на български. Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да им предложим екскурзията организирана от местен туроператор с екскурзовод на португалски, английски, немски или испански с доплащане от 142 лв. Екскурзията се заявява предварително и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

5 ДЕН - 04.03.2018
Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музея „Калуст Гулбенкян“, Морския музей, Музея на фадото, Музея на каляските, Океанариума. Възможност за разходка из Парка на Нациите. Около 20.00 ч. – възможност за вечеря (тристепенно меню и напитки) в традиционен фадо ресторант в Лисабон, предлагащ програма с фадо музика и традиционни танци (доплащане – 110 лв. на човек). Вечерята се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

6 ДЕН - 05.03.2018
Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване от Лисабон в 12:10 ч. Пристигане във Франкфурт в 16:15 ч. Продължаване от Франкфурт в 18:50 ч. Пристигане в София в 22:05 ч.фия.

Категория хотел Eduardo VII*** хотел Flamingo*** хотел Lisboa**** хотел Nacional*** хотел Marques de Pombal**** хотел Turim Avenida Liberdade**** хотел Florida****
цена на възрастен в двойна стая 1029 лв. 1079 лв. 1185 лв. 1199 лв. 1299 лв. 1320 лв. 1330 лв.
цена на човек в индивидуална стая 1215 лв. 1275 лв. 1449 лв. 1395 лв. 1632 лв. 1702 лв. 1683 лв.
цена на трети възрастен в стая1185 лв. 1121 лв.1262 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 899 лв. 949 лв. 1055 лв. 1069 лв. 1149 лв. 1170 лв. 1180 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 929 лв. 979 лв. 1085 лв. 1099 лв. 1199 лв. 1220 лв. 1230 лв.

хотел Eduardo VII*** - http://www.hoteleduardovii.pt/EN/hotel.html
хотел Flamingo*** - http://www.hotelflamingo.pt/
хотел Lisboa**** - http://www.hotellisboa.com.pt/en/
хотел Nacional*** - http://www.hotel-nacional.com/
хотел Marques de Pombal**** - www.hotel-marquesdepombal.pt/en/
хотел Turim Avenida Liberdade**** - http://turimavliberdade.lisbonhotels.it/
хотел Florida**** - http://preferredhotelgroup.com/sterling/destinations/portugal/lisbon/hotel-florida/

ВАЖНО:
При нощувки в Лисабон туристите (без децата под 12 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 2,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 и 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

В цената е включено:
 • Самолетен билет - София - Лисабон - София, изпълняван от авиокомпания "Луфтханза" през Франкфурт
 • Летищни такси
 • Трансфер
 • Съответният брой нощувки + закуски;
 • Пешеходна обиколка с автобус на български език

Цената НЕ включва:
 • Градска такса (CITY TAX)
 • Таксите за вход в музеи, билети за градски транспорт и пр.
 • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)
 • Допълнителни услуги с доплащане

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ


Екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил
Целодневна екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил с доплащане + такса за вход в Националния дворец на Синтра и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български, разходка из центъра на Синтра (древната лятна резиденция на португалските монарси), посещение на Кабо да Рока (най-западната точка на континентална Европа, предлагаща прекрасна гледка към Атлантическия океан), кратки спирки в Кашкайш и Ещорил (едни от най-известните курорти в Португалия). Екскурзията се организира при минимум 10 участника.
Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да им предложим екскурзия до замъка „Пена“, Синтра, Колареш, Кабо да Рока, Гуинчо, Бока до Инферно, Кашкайш и Ещорил, организирана от местен туроператор с доплащане и възможност за включен обяд, с екскурзовод на португалски, английски, немски или испански (цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване на съответния език, входен билет за замъка „Пена“) - 142 лв.

Екскурзия до Фатима, Баталя и Обидуш
Целодневна екскурзия до Фатима, Обидуш, Баталя и Назаре. Цената включва транспорт с автобус и екскурзоводско обслужване на български. Екскурзията се организира при минимум 10 участника.
Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да им предложим екскурзията организирана от местен туроператор с екскурзовод на португалски, английски, немски или испански с доплащане и възможност за включен обяд. Екскурзията се заявява предварително и заплаща в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на съответния език, входни такси - 142 лв.

Вечеря в традиционен фадо ресторант
Възможност за вечеря (тристепенно меню и напитки) в традиционен фадо ресторант в Лисабон, предлагащ програма с фадо музика и традиционни танци. Вечерята се заявява и заплаща в България, а не на място - 110 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

Резервации:
 • Депозит – 50% от пакетната цена при резервация.
 • Доплащане – 22 дни преди датата на пътуване.

Условия за анулации:
 • До 60 дни преди датата на полета – без неустойка.
 • От 59 до 30 дни – 20% от общата стойност на пътуването.
 • От 29 до 15 дни – 30% от общата стойност на пътуването.
 • Oт 14 до 10 дни – 70% от общата стойност на пътуването.
 • Под 9 дни преди датата на пътуване – цялата дължима сума.

Забележки:
 • Минимален брой за провеждане на пътуването - 30.
 • Минимален брой туристи за провеждане на допълнителните екскурзии – 20.
 • Препоръчва се предварителна резервация от България за допълнителните екскурзии по програмата.
 • Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
 • Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.
 • В случаите на по-малко записали се клиенти, провеждането на екскурзията може да не се състои, като записалите се клиенти ще бъдат уведомени не по-късно от 10 дни преди определената начална дата.


Този сайт е рекламен. Информация, съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗЗТ може да получите в нашите офиси.