Начало
 
 
Атлас Тренинг
 
 
Самолетни билети онлайн
 
 
Проект ОПРЧР
 
 
Конгресен туризъм
 
 
Екскурзии
 
 
Почивки
 
Испания
Испания
Почивка 2018 в Слънчева Каталуния, Коста Брава
 

Маршрут:  София – Барселона – София

цена от
840 лв.
8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  
 

Принтирай
 
 

Директни полети София – Барселона – София

ПРОГРАМА

Ден 1
Полет до Барселона. Кацане в Барселона. Панорамна обиколка на Барселона, включена в цената. Свободно време. Трансфер до хотела. Настаняване. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 2
Свободно време за плаж и забавления или по желание: екскурзия – трансфер за свободно разглеждане на Аквариума, музея на Пикасо, „Камп Ноу“ и свободно време в Барселона. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: целодневна екскурзия „Светът на Дали“ – признат за най-великия сюрреалист в света. Връщане в хотела. Вечеря. Вечерна екскурзия „Рицарска вечер“ – впечатляващ шоу спектакъл с рицарски турнир и фламенко танци, пресъздаден от темпераментни танцьори и талантливи музиканти. В цената са включени обилна вечеря и настаняване на по-предни места в залата по време на турнира. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ – духовното място на Каталуния и една от най-големите ценности на манастира „Черната Мадона”. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: полудневна екскурзия до Тоса де Мар – посещение на едно от най-романтичните градчета в Коста Брава. В цената са включени еднопосочен билет с корабче, еднопосочен трансфер и екскурзовод на български език. Следобедно-вечерна екскурзия до Монтжуик – светилището на Каталуния и светлинното шоу на магичните фонтани в Барселона. Връщане в хотела. Студена вечеря. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: целодневна екскурзия „Шедьоврите на Гауди“световно наследство под протекцията на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 7
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: целодневна екскурзия до Емпуриабрава и Бесалу. Вижте тайните на Каталуня и усетете романтиката на Испания. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 8
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до Барселона за полет до България.

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:

Цената НЕ включва:

ЕКСКУРЗИИ СЕЗОН 2018

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста, с изключение на екскурзията „Светът на Дали“, която се провежда при минимум 25 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплащат на място до изчерпване на наличните свободни места. Провеждането на екскурзии НЕ се гарантира без минимум събрани туристи.
Екскурзия Вид Цена за възрастен Цена за дете от 2 до 11.99 г.
в лева в лева
Панорамна обиколка на Барселона Полудневна Включена в цената Включена в цената
Тоса де Мар Полудневна 48 24
Монтжуик и магическите фонтани Следобедно-вечерна 48 24
Екскурзия – трансфер до Барселона Целодневна 48 24
„Шедьоврите на Гауди“ /ЮНЕСКО/, с включени входни такси в „Саграда Фамилия“, парка „Гюел“ и къщата музей на Гауди в парк „Гюел“ Целодневна 156 78
Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“ Полудневна 88 44
Емпуриабрава и Бесалу, с включени обяд и билет за разходка с корабче по каналите на Каталунска Венеция Целодневна 118 59
„Рицарска вечер“, с включени входна такса и вечеря Вечерна 98 49
„Светът на Дали“, с включени входни такси в музея на Салвадор Дали и замъка „Пубол“ Целодневна 90 45
Пакет от 3 екскурзии – „Шедьоврите на Гауди“, Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“ и Монтжуик и магическите фонтани 278 139
Пакет от 4 екскурзии – „Шедьоврите на Гауди“, Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“, Монтжуик и магическите фонтани и „Рицарска вечер“ 370 185
Пакет от 5 екскурзии – „Шедьоврите на Гауди“, Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“, Монтжуик и магическите фонтани, „Рицарска вечер“ и Емпуриа Брава и Бесалу 480 240

Панорамна обиколка на Барселона – включена в цената
След закуска – отпътуване към една от най-популярните дестинации. Най-красивият и различен град – Барселона. Град, който трудно може да бъде описан само с няколко думи. Екскурзия на град Барселона включва разглеждане фасадата на „Саграда Фамилия“ – визитната картичка на града. Ще минете покрай две от най-известните къщи, построени от архитекта Гауди„Каса Батйо“ и „Ла Педрера“; булеварда „Грасия“; площад „Испания“; арената за бикоборство – арена „Монументал“. Свободно време за разглеждане на площад „Каталуния“, откъдето започва „Рамбла“ – най-оживената улица на града, квартала „Ейшампле“ и Готическия квартал – старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради.

Тоса де Мар /полудневна екскурзия/ – 48 лв. за възрастен / 24 лв. за дете от 2 до 11.99 г.
Тръгване от хотела за посещение на едно от най-романтичните места в Коста БраваТоса де Мар – основано на мястото, където през античността се е намирала римска крепост. Екскурзията ще започне с разходка с лодка до пристанището в Тоса де Мар. Пътят до крайбрежния град разкрива една прекрасна панорама, възпявана от много писатели и поети. Градът създава усещането за неповторима атмосфера, със своите характерни тесни и китни улички, малки магазини и множеството ресторанти.

Свободно време за разходка по уютните улички и множеството барове на някогашното рибарско градче. След кратка разходка и свободно време в селцето, ще се отправите към хотела.

Цената включва:

Монтжуик и магическите фонтани /полудневна, следобедно-вечерна екскурзия/ – 48 лв. за възрастен / 24 лв. за дете от 2 до 11.99 г.
Отпътуване към едно от най-често посещаваните места в Барселона – хълмът Монтжуик, който остава символ от различните периоди в историята на Барселона и от който се открива прекрасна панорама на града с гледка от 360º . Днес Монтжуик е дом както на множество музеи, така и на ботаническата градина и Олимпийския пръстен – символ на спортни постижения.

Свободно време за посещение на испанско село Побле Еспаньол и / или мол „Аренас“.

Като чудесен завършек, ще имате възможност да видите една от най-популярните атракции – магическите фонтани – истински вечерен спектакъл на вода и светлина.

Цената включва:

„Шедьоврите на Гауди“ (ЮНЕСКО) /целодневна екскурзия/ – 156 лв. за възрастен / 78 лв. за дете от 2 до 11.99 г.
Тази обиколка показва чудесата на визионера архитект Антонио Гауди. Всички негови творби са шедьоври в архитектурата и са включени в списъка на ЮНЕСКО. Посещение на парк „Гюел“, със своята необикновена архитектура, фигури и статуи, изградени от малки цветни порцеланови парченца, част от историческото наследство на ЮНЕСКО.

Посещение на къщата музей на Гауди, намираща се в самия парк, където той прекарва около 20 г. от живота си.

„Ла Саграда Фамилия“ – изключително необикновена както отвътре, така и отвън, църквата не наподобява нито една друга.

Свободно време.

Цената включва:

Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“ /полудневна екскурзия/ – 88 лв. за възрастен / 44 лв. за дете от 2 до 11.99 г.
Отпътуване към Монтсерат – духовното място на Каталуния, където е построен бенедиктински манастир, с хилядолетна история, разположен върху своеобразен планински масив, който впечатлява още от пръв поглед с причудливите си форми. От векове наред Монсерат е поклонническо място. В манастира се намира статуята „Ла Моренета”Черната Мадона, скрита тук, според преданията, от Св. Петър.

Цената включва:

Емпуриабрава и Бесалу - среща на Средновековието със съвременния свят /целодневна екскурзия/ – 118 лв. за възрастен / 59 лв. за дете от 2 до 11.99 г.
Емпуриабрава – този уникален град с канали, непознат както за чужденците, така и за мнозина испанци, може да се счита за Каталунската Венеция, с множеството си канали, които го набраздяват и превръщат в едно огромно пристанище. Повече от една атрактивна разходка сред романтиката на водните улици, с включен обяд в ресторант.

Бесалу – тук, в крепостните стени на средновековния град, ще намерите църкви, интересни домове, музея на микро миниатюрата и характерния за региона Гароча хамон.

Спокойният ритъм на екскурзията, прекрасните пейзажи и културното богатство, ще направят за Вас този ден незабравим.

Цената включва:

Рицарска вечер /вечерна екскурзия/ – 98 лв. за възрастен / 49 лв. за дете от 2 до 11.99 г.
Мечтали ли сте някога да бъдете поканени от граф в неговия замък? Мечтали ли сте да се потопите в истинската атмосфера на средновековието, а пред очите Ви смели рицари да оспорват уменията и смелостта си? Тази вечер ще имате възможността да се пренесете в приказния свят на графове, рицари и красиви дами. Пред очите Ви ще оживеят историите на миналото, докато Вие похапвате от типичната вечеря и пиете вино от графската изба. След турнира, победителят ще Ви покани в балната зала, където ще се потопите в ритъма на танца. Красиви коне ще танцуват фламенко пред очите Ви, а невероятният балет ще Ви остави без дъх.

Цената включва:

„Светът на Дали“ /целодневна екскурзия/ – 90 лв. за възрастен / 45 лв. за дете от 2 до 11.99 г.
Салвадор Дали е явление не само в света на изкуството, а и в обществения живот на ХХ в. Около него винаги витае една мистерия. Намерил своето място в историята на изкуството като символ на сюрреализма, Салвадор Дали неизменно се свързва и с цялостния образ на родната си Каталуня. Разглеждане на театъра-музей на Салвадор Дали във Фигерас, построен под неговото ръководство и рожба на изключителното му въображение. Посещение на замъка в Пубол, подарен от художника на любимата жена и муза.

Цената включва:

Екскурзия – трансфер до Барселона /целодневна екскурзия/ – 48 лв. за възрастен / 24 лв. за дете от 2 до 11.99 г.
Тази екскурзия представлява трансфер от хотела до 2 спирки в центъра на Барселона – Аквариума и „Камп Ноу“, както и трансфер през деня между двете. Тръгването е около 09:00 ч. от хотела, а връщането – около 18:00 ч. В Барселона имате около 6 ч. – напълно достатъчни да посетите Аквариума, музея на Пикасо и „Камп Ноу“ – всички или някое от тях, или просто да се насладите на самостоятелна разходка.

В цената НЕ са включени екскурзоводско обслужване и входни такси. Входните такси се заплащат индивидуално от всеки клиент на място.

Цената включва:

Резервации:

Условия за анулации:

Полетно разписание /подлежи на препотвърждение/:
София – Барселона 18:00 / 19:55 ч.
Барселона – София 20:45 / 00:35 ч.+1

Забележки:

Застраховка „Отговорност на туроператора", застрахователна полица № 03700100001167 /от 21.02.2017 до 06.03.2018 г./ на ЗД „Евроинс" АД, бул. Христофор Колумб № 43, София.


ИЗБЕРИ ХОТЕЛ
Каталуния, Испания
от: 940 лв.
Каталуния, Испания
от: 1044 лв.
Този сайт е рекламен. Информация, съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗЗТ може да получите в нашите офиси.