Нова Година - Мадрид

Самолет
Испания
5 дни / 4 нощувки
30.12.2021
от 1239 лв.
Дата Цена Запитване
30.12.2021 от 1239 лв. Запитване
Програма по дни
Ден 1

ПЪРВИ ДЕН – 30.12.2021: 06:55 ч.  – 09:50 ч. - полет София – Мадрид. Трансфер до центъра на Мадрид. Обиколка на старата част на Мадрид с екскурзовод: пл. „Ориенте”, пл.  „Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Настаняване в хотела. Нощувка.


Ден 2

ВТОРИ ДЕН - 31.12.2021: Закуска. Свободно време. Възможност за факултативна полудневна екскурзия до Толедо - старата столица на Испания (с доплащане 164 лв. + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Следобед завръщане в Мадрид. Свободно време. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.


Ден 3

ТРЕТИ ДЕН - 01.01.2022: Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 51 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на  български по живописните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей Лопе де Вега, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Рей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII от век, търговската улица „Фуенкарал”, „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника. Нощувка.


Ден 4

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 02.01.2022: Закуска. Свободно време. Възможност за посещение на музея Прадо (с доплащане 75 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Вечерта – по желание вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 152 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 86 лв). Нощувка.


Ден 5

ПЕТИ ДЕН - 03.01.2022: Закуска. освобождаване на стаите до 10.00ч. Свободно време. Възможност за посещение на Кралския дворец (с доплащане 65 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. В късния следобед – трансфер до летището. 20:20 ч. -  00:50 ч. - полет Мадрид - София.

Забележки:

Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през септември 2021; При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно; 2) Последния ден стаите се освобождават до 12.00 ч. и хотелът се оставя на съхранение на рецепцията. 
хотели категория 3* или 4*
Дата цена на възрастен в двойна стая цена на човек в индивидуална стая цена на трети възрастен в стая цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен
30.12.2021 1239.00 1749.00 1239.00 1139.00 1159.00

Продължителност на туристическата програма: 5 дни
 
  Допълнителни услуги  възрастова група / цени  
Мадридските потайности до години / 51 BGN
 
Кралския дворец в Мадрид до години / 65 BGN
 
Музея Прадо до години / 75 BGN
 
Фламенко шоу в Мадрид с 1 напитка до години / 86 BGN
 
Вечеря с фламенко шоу в Мадрид до години / 152 BGN
 
Екскурзия до Толедо до години / 164 BGN
 
Чекиран багаж до 10 кг в двете посоки : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА до години / 96 BGN
 
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА до години / 136 BGN
 


Пояснения:
 • Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Мадрид, екскурзоводска програма на български език, трансфери летище – хотел – летище, самолетен билет (с включени летищни такси, 1 ръчен багаж с размери 40х30х20 см и тегло до 10 кг, предварително чекиране и запазени места). Лети се с „Уиз Еър” и/или „Райънеър“.

  Актуални условия за пътуване до Испания

  Условия за пътуване в covid ситуацията

 • Хотел Gran Versalles*** - разпологен в централната част на Мадрид, в близост до метростанция Alonso Mart

 • Варианти за Новогодишна вечеря ще бъдат предложени след 15.11.2020 г.

  Забележки:

  • Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през септември 2021. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно;
  • Последния ден стаите се освобождават до 12.00 ч. и хотелът се оставя на съхранение на рецепцията;

  ВАЖНО: При нощувки в Мадрид туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 0,75 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 1,25 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди.  Децата до 16 г са освободени от тази такса. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.

  Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.

 • Агенцията предоставя следните намаления за екскурзиите си от "Каталог 2021":
  1. ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - 3% от пакетната цена    (2 месеца преди датата на екскурзията - за записан турист се счита този, който е платил съответната предплата и е подписал договор).

  2. ЗА ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ - 3% от пакетната цена  (клиенти, които вече са пътували с "Агенцията"). Клиентите, които ползват тази отстъпка, трябва в договора да упоменат последната екскурзия на „Агенцията”, на която са пътували.

  От посочените отстъпки се ползва само една.

  Намаленията не се прилагат при цените за деца и младежи.

  Екскурзиите, при които се ползват горните намаления, са отбелязани в този сайт със следния знак:

  Отстъпките не се прилагат при екскурзиите с цени за ранно записване отбелязани със знак   

  Отстъпките не се прилагат при икономични или промоционални екскурзии, отбелязани със знак  

  3. ЕКСКУРЗИИ СЪС СПЕЦАЛНА ЦЕНА ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ - Екскурзиите, отбелязани със знак   , са с ранно записване. При тях е ясно упоменато до коя дата са валидни по-ниските цени.

  При екскурзиите отбелязани със знаци      и   не се прилагат горните намаления за ранно записване и постоянни клиенти.

 • Самолетен билет;
 • Летищни такси;
 • 1 ръчен багаж с размери 40х30х20 см и тегло до 10 кг;
 • Трансфери летище - хотел - летище;
 • 4 нощувки със закуски;
 • Обиколка на Мадрид с екскурзовод на български.
 • Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;
 • Чекиран багаж до 10 кг;
 • Чекиран багаж до 20 кг;
 • Полудневна екскурзия до Толедо;
 • Полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности”;
 • Посещение на музея Прадо.;
 • Посещение на Кралския дворец;
 • Фламенко шоу с една чаша напитка;
 • Вечеря с фламенко шоу;
 • Новогодишна вечеря;
 • Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
 • Застраховка "Отмяна на пътуване";
 • PCR или антигенни тестове, ако такива се необходими;
 • Разходи от личен характер.

Оферта № Е67

Планирайте престоя си