Остров Родос Лято 2021, Дати: всяка сряда от 01.09 до 29.09.21, самолетна програма от София

Самолет
остров Лефкада, Гърция
8 дни / 7 нощувки
от 0 лв.
Резервирай

Начална дата Крайна дата Цена Запитване
Остров Родос Лято 2021
самолетна програма от София
8 дни / 7 нощувки
Дати на отпътуване: Всяка сряда от 01.09.21 до 29.09.21 

За нови резервации, считано от 01.04.21 частично поемане на стойността на PCR тест за влизане в Гърция в случай, че към датата на пътуването, гръцките власти изискват задължителен такъв. Доплащане за PCR тест - 30 лв на човек.
   
Предварителна информация по организираното пътуване:

Ден първи (събота): Среща на летище София  и отпътуване с  директен полет полет София - Родос. Кацане на летището на остров Родос, трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.
Ден втори (неделя) - ден седми (петък): Свободно време за плаж и почивка, възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка.
Ден осми (събота): Освобождаване на стаята в хотела до 11:00 ч. Възможност за оставяне на багажа в багажната стая на хотела. Трансфер до летището за обратен полет до София.                                  

Полетно разписание:
Заминаване София - Родос Връщане Родос - София
полет ден излитане/час кацане/час полет ден излитане/час кацане/час
FB 881 събота София Родос FB 882 събота Родос София 
18:20 19:40 20:25 21:45
сряда 16:10 17:30 сряда 18:15 19:35
Полетното разписание е в местни времена.

Условията за пътуване в Гърция вижте тук >>>

Туроператорът си запазва правото за промяна на часовете на полетите, които клиентът е длъжен да провери в деня преди заминаване. 

ВАЖНО: Градска такса - от 01.01.18г в Гърция се въвежда т.нар. такса "Престой". Тя се заплаща на място в хотела, а размерът ѝ се определя от неговата категория както следва:  5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка; 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка; 3* хотели - 1,50 евро /стая/ нощувка; 2* и 1* хотели хотели - 0,50 евро /стая/ нощувка.

Начин на плащане: Депозит - 5%. Доплащане до 50% - до 31 дни преди отпътуване. Пълно плащане до 15 дни преди заминаване.
                                  

Програмата се провежда при минимум 2 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 15 дни преди датата на отпътуване.

 

Срокове за анулация:

 • до 30 дни преди датата на пътуването - без неустойки.
 • от 30 до 21 дни преди датата на пътуването - 30%.
 • от 20 до 12 дни преди датата на пътуването - 50% от общата стойност на пътуването.
 • от 11 до 0 дни  преди датата на пътуването - 100% от общата стойност на пътуването.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване", покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa. Вижте информация за застраховка "Отмяна на пътуване" тук

 

 • самолетен билет София - Родос - София за директен полет с авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни таксик, 20 кг чекиран багаж и до 10 кг ръчен багаж.
 • трансфер летище - хотел - летище
 • 7 нощи в избрания хотел със съответната база на изхранване
 • медицинска застраховка Асистанс с покритие 10 000 евро, влючващо и COVID-19  (за лица на 66 и над 66 годишна възраст има завишение на застраховката)
 • За нови резервации, считано от 01.04.21 частично поемане на стойността на PCR тест за влизане в Гърция в случай, че към датата на пътуването, гръцките власти изискват задължителен такъв. Доплащане за PCR тест - 30 лв на човек.
 • допълнителни екскурзии и входни такси - заявяват се и се заплащат на място
 • кетъринг по време на полета
 • горивна такса - Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай се променя и цената на пакета. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени. Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
 • доплащане за медицинска застраховка за лица на навършени 66 г. и над 66 г. възраст - 13,60 лв. на човек, на престой
 • лични разходи
 • градска такса, която се заплаща директно в хотела (задължителна)*
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" (препоръчваме сключването на тази застраховка)

* Градска такса: 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка; 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка; 3* хотели - 1,50 евро /стая/ нощувка; 2* и 1* хотели хотели - 0,50 евро /стая/ нощувка.

Република Гърция е държава в Югоизточна Европа, заемаща най-южната част на Балканския полуостров. Граничи с Албания, Северна Македония, България и Турция. Има излаз на Средиземно море на юг, с Йонийско море на запад, а между континенталната част и някои от островите са разположени Егейско и Критско море.
На територията на Гърция се е развивала древногръцката цивилизация, която се счита за люлка на Западната цивилизация и за родина на демокрацията.

Оферта № П28

Планирайте престоя си