Начало
 
 
Атлас Тренинг
 
 
Проект ОПРЧР
 
 
Самолетни билети онлайн
 
 
Конгресен туризъм
 
 
Екскурзии
 
 
Почивки
 
Екскурзии
Екскурзии
Най-доброто от Френската Ривиера
 

Маршрут:  София – Ница – София

цена от
939 лв.
4 дни / 3 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  
 

Принтирай
 
 

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 15.03
С включени всички екскурзии в цената

ПРОГРАМА

Ден 1
Директен полет София – Ница с авиокомпания Wizz Air. Целодневна екскурзия на Ница и Сен Пол дьо Ванс. Трансфер до хотела. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Отпътуване към Сен Тропе за полудневна екскурзия, включена в цената. Следобед – отпътуване към Кан за полудневна екскрузия, включена в цената. Трансфер обратно до хотела. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Отпътуване към Кралство Монако и Ез за целодневна екскурзия, включена в цената. Трансфер обратно до хотела. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за директен полет Ница – София на авиокомпания Wizz Air.

В цената е включено:
 • Самолетен билет София – Ница – София, с директен полет на авиокомпания Wizz Air;
 • Летищни такси;
 • Ръчен багаж до 10 кг.;
 • Трансфер летище – хотел – летище;
 • 3 нощувки на база закуска в Comfort Hotel Galaxie 3* или подобен;
 • Обзорна обиколка на Ница;
 • Обзорна обиколка на Сен Пол Дьо Ванс;
 • Ексурзия до Монако;
 • Екскурзия до Ез;
 • Екскурзия до Сен Тропе;
 • Ексурзия до Кан;
 • Медицинска застраховка „Асистънс“ с покритие 10 000 евро в ДЗИ;
 • Представител с български език за целия престой.

Цената НЕ включва:
 • Такси, плащания и други допълнителни разходи, които НЕ могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като например: туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цена на входни билети за туристически обекти, музеи, корабчета, фериботи, използване на обществен превоз в някои градове, консумирани напитки в автобуси / самолети и други.

Допълнителни екскурзии

Екскурзии Вид Цена за възрастен Цена за дете от 2 до 11.99 г.
Сен Пол дьо Ванс Полудневна Включена в цената Включена в цената
Ница Полудневна Включена в цената Включена в цената
Кан Полудневна Включена в цената Включена в цената
Монако и Ез Целодневна Включена в цената Включена в цената
Сен Тропе Полудневна Включена в цената Включена в цената

Обзорна обиколка на Ница и Сен Пол дьо Ванс – включена в цената
Посещение на Ница – градът, комбиниращ най-доброто от френския шик и живота на брега на морето. Разходка из старата част, съхранила атмосферата и автентичния дух на Средновековието, с атрактивния пазар на цветята, най-големия площад – „Масена”, и крайбрежния булевард „Променад Де-з-Англе”, където са разположени най-престижните хотели на Френската Ривиера и където често могат да бъдат видени филмови знаменитости.

Посещение на китното селце Сен Пол дьо Ванс и пешеходен тур на средновековния град, северно от Кан, чийто старинен чар не се е изгубил, въпреки стичащите се тук тълпи през пиковия сезон. Сен Пол дьо Ванс е типично френско селце, вдъхновило с красивата си природа множество артисти, поети и художници, сред които Джакомети, Миро, Калдер, Матис и Кандински, чиито произведения живеят тук за постоянно.

Целодневна екскурзия до Сен Тропе и Кан – включена в цената
Сен Тропе е един от най-известните курорти за почивка и е любима дестинация на хиляди туристи за заслужен отдих. Прекрасните му плажове придават на града неповторим чар. Всяка година, в началото на октомври, тук се провежда традиционната международна регата.

Ще продължите към Кан, където с пешеходната обиколка ще посетите двукилометровия булевард „Кроазет“, който, със своите палми и тропическа растителност, е като изваден от Холивуд. На този булевард се намира хотел Карлтън, където отсядат и световноизвестните личности по време на Филмовия фестивал.

Целодневна екскурзия до Монако и Ез – включена в цената
Посещение на Княжество Монако – перлата на Лазурния бряг, предлагаща исторически и културни забележителности, тропическа растителност и безброй мероприятия – всичко, създадено с цел да доставя удоволствие на многобройните туристи. Ще посетите двореца на фамилия Грималди – основатели на Княжеството, които превръщат миниатюрната държава в едно от най-проспериращите места в света и го управляват и до днес; и Катедралата, където са погребани членове на фамилия Грималди. Възможност за посещение и на Океанографския музей на Жак-Ив Кусто, представящ огромна колекция от морска флора и фауна, модели на изследователски кораби, както и аквариум с повече от 4000 представители на средиземноморската и тропическата екосистема.

Следва: разходка из едно от най-очарователните кътчета по Френската Ривиера – Ез. Градчето, съхранило романтиката и атмосферата на Средновековието, се слави с неподражаемото гостоприемство на местните си жители, с красивата ботаническа градина „Жардин Екзотик”, разположена на върха на курорта; с най-старата си сграда, датираща още от 1306 г.; с причудлива форма на църквата на Светия кръст; с малкия бароков католически храм „Успение Богородично”; и със занаятчийските магазинчета за сувенири, уютно приютени в миниатюрни пещери.

Разписание на пoлетите:
София– Ница 06:00 / 07:20 ч.
Ница– София 07:55 / 11:10 ч.

Резервации:
 • Първоначална вноска – 350 лв. при подписване на договор.
 • Краен срок за пълно плащане – 31 дни преди датата на пътуване.

Условия за прекратяване на договора:
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристическия пакет преди започване на изпълнението му.

Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристическия пакет преди започване на изпълнението му, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили / случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътниците до дестинацията.

При прекратяване на договора за туристическия пакет, съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания по туристическия пакет, но НЯМА право на допълнително обезщетение.

ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започване на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи по прекратяване на договора.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет.

ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако го прекрати в периода между 30 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет и датата на започване на изпълнението му включително.

ВАЖНО:
 • Минимален брой за провеждане на програмата – 35 човека.
 • Групата се потвърждава до 30 работни дни преди отпътуване.
 • Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
 • Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
 • Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
 • Пътуването НЕ е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 • Българските граждани, пътуващи към страната, е необходимо да притежават валиден паспорт / лична карта, минимум 6 м. след датата на влизане в страната.
 • Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка – „Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за туризма.
 • Туроператорът предлага застраховка „Отмяна на пътуване“ при ЗАД „Алианц“ – България, бул. „Княз Дондуков“ № 59, 1504 гр. София, представителство 307 София ООД.

Туроператорът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ чрез застрахователен договор 13061710000224 при ЗД „ЛЕВ ИНС“ АД със седалище гр. София, ул. „Цар Борис III“, 136 В. Застрахователният договор е със срок от 08.09.2018 до 07.09.2019 г. Договорът е с лимит на отговорност 1 400 000 /един милион и четиристотин хиляди/ лв.


ИЗБЕРИ ХОТЕЛ
Сен-Лоран-дю-Вар, Франция
от: 939 лв.
Този сайт е рекламен. Информация, съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗЗТ може да получите в нашите офиси.