Начало
 
 
Атлас Тренинг
 
 
Проект ОПИК 2
 
 
Проект ОПИК
 
 
Проект ОПРЧР
 
 
Самолетни билети онлайн
 
 
Конгресен туризъм
 
 
Почивки
 
Самолетни билети ONLINE
Самолетни билети ONLINE

Защо да резервирате online?

  • Чрез резервиране и закупуване на билет on-line

Вие получавате:

- крайна цена на самолетния билет с включени всички такси.

Цените са без такса обслужване !!!

- над 100 варианта на Вашето пътуване, степенувани по: маршрут, най-ниска цена на самолетния билет, избор на авиокомпания, брой прекачвания, информация за транзитния престой на всяко летище.

Плащате по-най удобния в момента за Вас начин –с кредитна карта, по банков път или в брой в офиса на „Атлас Травелс” ЕООД.

Спестявате ВРЕМЕ и ПАРИ.

Какво представлява платформата за on-line резервации на самолетни билети?

  • Платформата е продукт на Amadeus, водеща Глобална Резервационна Система, която обслужва световната пътническа и туристическа индустрия. Тя осигурява обширна информация, възможност за създаване на резервации и модерни технологии за пътническата индустрия. Като международна компания Amadeus развива дейност в почти всички страни в света. Amadeus разполага с обширен диапазон продукти и услуги. Това включва централизираната база данни, системите за резервации, както и мощни PC-софтуерни решения за туристическия бизнес. С навлизането на нови технологии Amadeus инвестира активно в нови разработки, като се съсредоточава върху стратегически партньорства. Amadeus полага големи усилия в изграждането на системи за електронна търговия, с което осигурява допълнителни възможности за своите клиенти и гарнтира сигурността на направените транзакции.

Екипът на Атлас Травелс

  • Нашият екип от експерти по въздушен транспорт помага на хиляди пътуващи всеки ден и можем да ви осигурим перфектното пътуване.
  • Ние ще бъдем винаги на ваше разположение: преди и по време на вашето пътуване ще отговорим на вашите запитвания своевременно и точно.
  • Регистрирайте се за нашия информационен бюлетин, за да получавате актуална информация за промоциите и най-евтините самолетни билети, които авиокомпаниите предлагат.Как да намерите евтини самолетни билети?

Най-важно за намирането на евтин самолетен билет е резервацията и плащането да се направят максимално рано (седмици, дори месеци преди началото на пътуването), особено ако за дадената дестианция сезонът се определя като „пик” или пък е домакин на световни форуми, конгреси, изложения, спортни мероприятия.

За да вземете най-евтините билети е важно да пътувате двопосочно и по възможност с една авиокомпания.

Допълнителни услуги

On-line търсачката Ви дава възможнот да резервирате хотелско настаняване и кола под наем, като предварително може да зададете конкретни параметри:

  • За хотели: брой стаи, категория, локация
  • За коли: място на получаване и връщане, клас, тип кола


Този сайт е рекламен. Информация, съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗЗТ може да получите в нашите офиси.