Самолетни билети - резервирай на най-изгодни цени!


Защо да резервирате online?

Чрез резервиране и закупуване на билет on-line Вие получавате:

  • Крайна цена на самолетния билет с включени всички такси.
  • Цените са без такса обслужване !!!
  • Над 100 варианта на Вашето пътуване, степенувани по: маршрут, най-ниска цена на самолетния билет, избор на авиокомпания, брой прекачвания, информация за транзитния престой на всяко летище.
  • Плащате по-най удобния в момента за Вас начин –с кредитна карта, по банков път или в брой в офиса на „Атлас Травелс” ЕООД.
  • Спестявате ВРЕМЕ и ПАРИ.

Какво представлява платформата за on-line резервации на самолетни билети?

Платформата е продукт на SABRE, водеща Глобална Резервационна Система, която обслужва световната пътническа и туристическа индустрия. Тя осигурява обширна информация, възможност за създаване на резервации и модерни технологии за пътническата индустрия. Като международна компания SABRE развива дейност в почти всички страни в света. SABRE разполага с обширен диапазон продукти и услуги. Това включва централизираната база данни, системите за резервации, както и мощни PC-софтуерни решения за туристическия бизнес. С навлизането на нови технологии SABRE инвестира активно в нови разработки, като се съсредоточава върху стратегически партньорства. SABRE полага големи усилия в изграждането на системи за електронна търговия, с което осигурява допълнителни възможности за своите клиенти и гарнтира сигурността на направените транзакции.


Екипът на Атлас Травелс

  • Нашият екип от експерти по въздушен транспорт помага на хиляди пътуващи всеки ден и можем да ви осигурим перфектното пътуване.
  • Ние ще бъдем винаги на ваше разположение: преди и по време на вашето пътуване ще отговорим на вашите запитвания своевременно и точно.
  • Регистрирайте се за нашия информационен бюлетин, за да получавате актуална информация за промоциите и най-евтините самолетни билети, които авиокомпаниите предлагат.

Как да намерите евтини самолетни билети?

Най-важно за намирането на евтин самолетен билет е резервацията и плащането да се направят максимално рано (седмици, дори месеци преди началото на пътуването), особено ако за дадената дестианция сезонът се определя като „пик” или пък е домакин на световни форуми, конгреси, изложения, спортни мероприятия.
За да вземете най-евтините билети е важно да пътувате двупосочно и по възможност с една авиокомпания.


Планирайте престоя си