Самолетни билетиЗащо да резервирате online?

Чрез резервиране и закупуване на билет on-line Вие получавате:


Какво представлява платформата за on-line резервации на самолетни билети?

Платформата е продукт на Amadeus, водеща Глобална Резервационна Система, която обслужва световната пътническа и туристическа индустрия. Тя осигурява обширна информация, възможност за създаване на резервации и модерни технологии за пътническата индустрия. Като международна компания Amadeus развива дейност в почти всички страни в света. Amadeus разполага с обширен диапазон продукти и услуги. Това включва централизираната база данни, системите за резервации, както и мощни PC-софтуерни решения за туристическия бизнес. С навлизането на нови технологии Amadeus инвестира активно в нови разработки, като се съсредоточава върху стратегически партньорства. Amadeus полага големи усилия в изграждането на системи за електронна търговия, с което осигурява допълнителни възможности за своите клиенти и гарнтира сигурността на направените транзакции.


Екипът на Атлас Травелс


Как да намерите евтини самолетни билети?

Най-важно за намирането на евтин самолетен билет е резервацията и плащането да се направят максимално рано (седмици, дори месеци преди началото на пътуването), особено ако за дадената дестианция сезонът се определя като „пик” или пък е домакин на световни форуми, конгреси, изложения, спортни мероприятия.
За да вземете най-евтините билети е важно да пътувате двопосочно и по възможност с една авиокомпания.


Допълнителни услуги

On-line търсачката Ви дава възможнот да резервирате хотелско настаняване и кола под наем, като предварително може да зададете конкретни параметри:

Планирайте престоя си