Начало
 
 
Атлас Тренинг
 
 
Проект ОПИК 2
 
 
Проект ОПИК
 
 
Проект ОПРЧР
 
 
Самолетни билети онлайн
 
 
Конгресен туризъм
 
 
Почивки
 
Почивки в България
Почивки в България
  Апартхотел Евридика Хилс
 
 
 
 
 
 
 
 
 


http://evridikahills.bg/bg/


Принтирай
 
 

Евридика Хилс 3*

Пампорово, България

Местоположение
Апартаментният комплекс Евридика хилс е разположен в Южната част на Пампрово - най-южният ски-курорт в Европа и един от красивите и предпочитани планински и ски-курорти на територията на България. Апартхотелът е с благоприятна локация, даваща възможност за лесен достъп до ски пистите и има красив изглед към кулата на връх Снежанка.

Стаи
Апартаментен комплекс Евридика хилс се състои от две сгради - Вила Амата и Вила Орфейка.
Общият брой на апартаментите е 86, 33 от които – студия, 41 апартамента с 1 спалня, 5 – с 2 спални и 7 хотелски стаи. Повечето от апартаментите са с балкони и невероятна гледка към връх Снежанка и Телевизионната кула. За по-голямо удобство и уют апартаментите с една и две спални разполагат и с камина. За всеки апартамент има и ски гардероб /разположени са във вила Амата/. Интериорното решение на част от апартаментите е класическо, а останалите са в модерен стил. Всеки от апартаментите разполага с напълно оборудван кухненски кът, всекидневна и спална част.

Хотелски услуги
Апартхотел Евридика Хилс разполага с охраняем паркинг за гостите със собствен превоз. Също така има осигурен безжичен Internet достъп в атрактивния Лоби бар на комплекса. В Релакс центъра, който разполага със сауна и парна баня и зона за релакс, гостите на хотела имат възможност да се отпуснат и да се откъснат напълно от ежедневното напрежение.


Този сайт е рекламен. Информация, съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗЗТ може да получите в нашите офиси.